Om Callas

Callas hjælper virksomheder med at skabe relationer og langtidsholdbar branding ved brug af reklameartikler, reklamegaver og firmatøj . Reklameartikler er den mest populære reklame der findes, produkterne kan anvendes på mange kreative måder, på vores Facebook profil (Callas reklameartikler) kan du se hvordan andre har anvendt dem. Har I selv anvendt reklameartikler med succes er i meget velkommen til at slå det op på væggen.

På Callas.dk kan I købe alle produkter online. Det er meget nemt og bekvemt.

Vi tilbyder også special produktion. Det kræver dialog, evt. møder og designoplæg. Ofte produceres disse produkter i Fjernøsten og det er ligeledes en af vores kompetencer.

Vi er i løbende dialog med vores samarbejdspartnere omkring produktudvikling, og optimale leverancer. Vi anvender SGS.com til test og verifikation.

Brugen af branding på reklameartikler er et godt redskab i forbindelse med markedsføring. Tillid er nøgleordet, da det er et produkt I skal kunne stå inde for. CSR er altid vigtigt og i nogle tilfælde skal vi være ekstra opmærksomme når produkter skal produceres. Vi kan kræve at få forevist relevante certifikater.

Vi følger med i de analyser, der laves om reklameartiklers branding værdi. Ofte foretages de i USA, Tyskland og England. Det er nyttige analyser, der viser noget om return of investment (ROI) på reklameartikler kontra andre reklamemedier. Det viser sig at være et rigtigt godt valg.

Der er stor forskel på oplevet værdi af reklameartiklen hos kunden og prisen pr. logo visning. Det er heller ikke alle reklameartikler, der er lige populære. Ønsker du at vide mere, er vi klar til en dialog omkring valget af jeres næste reklameartikel, og hvordan I kan opnå det bedst mulige udbytte af jeres næste kampagne.

Vi tager gerne imod kritik og forslag, vi kan altid blive bedre.

Med venlig hilsen

Callas ApS
T/45 36 775 776
E-mail/callas@callas.dk
København, den. 8. april 2014