Drypfrit låg, hærdet glasflaske med neopren sleeve og bærebånd. 500 ml. En drikke flaske, som med fordel kan lasergraveres med logo og person navn. Hærdet glas er mange gange stærkere end almindeligt, ikke hærdet glas og dermed meget modstandsdygtigt. Skulle uheldet være ude, granulerer glasset i små stykker. En glas flaske i hærdet glas er godt alternativ i forhold til plastik. En oplagt gave til kunder og personale. Den påsatte sleeve holder indholdet koldt længere og gør flasken behagelig at holde.På dette 3 lags mundbind kan trykkes på hele fronten i 4 farver, fronten af masken er ikke opdelt i 2. Masken har 2 lag Climatech polyester og et filter som skal blokere virus. Mundbindet er genanvendeligt. Pipingen rundt om masken, øre elastikken og regulatoren til øre elastikken tilbydes i flere farver.
Leveres i egen pose. Tryk på hele fronten mulig uden merpris.Kraftig mulepose med eget logo er en værdifuld og miljøvenlig reklameartikel. Denne model har ingen bund- eller sidefals.
Når du bestiller, kan i vælge at få en logo etiket i siden af posen (Vist på foto). Det er også muligt at få syet en lomme inde i muleposen.