Tracker med logo tryk Produktet mange vil elske. Den lille “tracker” forbindes med din smartphone eller tablet via en App (kompatibel med iOS og Android). Du sætter enheden på den ejendel du vil holde styr på. På din skærm kan du se, hvor den befinder sig, uanset hvor du måtte have mistet den i verden. Den sidste GPS position vises.
Indenfor 50 meter søger man med ringetone og radar.


Denne microfiber pudseklud er handy til at holde dine briller, touch skærme og smartphones rene for fedtfingre, så de kan se skinnende ud.
Der er en stor trykflade til jeres branding. Pudsekluden er oplagt til budskaber som, udsyn, klarsyn, new start ect. Kluden er også oplagt som direct mail på grund af sin lave vægt. Må forventes at have en lang levetid og dermed en høj branding værdi.


Kageflag med tryk er gode til messer, events, demonstrationer og festlige lejligheder generelt. Kageflagene produceres uden berøring af menneskehånd for at sikre optimal hygiejne, flagene anvendes i fødevareindustrien og lever op til international lovgivning.


A5 notesblok med logo limet på karton. En logo notesblok er en næsten et must at have liggende på kontoret, hvor der kan tages notater til brug for diverse arbejdsopgaver.
Herudover er den oplagt til messer, konferencer og i hjemmet. Logo notes blokken giver fortsat de bedste muligheder for at skrive fakta og tanker ned.