Genanvendelse af materialer formindsker ressourceforbruget i verden og er en af løsningerne på klodens udfordringer. For at et materiale kan genanvendes er det vigtigt at vores affald sorteres og genanvendes korrekt. Denneflotte pose er i genanvendt bomuld og kan brande jeres virksomhed i lang tid.Pose med logo i organisk bomuld er lig med mindre global opvarmning, en sundere jord, formodentlig lidt mindre vandforbrug og brug af kemi. Udkommet af bomuld er mindre end ved konventionelt landbrug. En pose af organisk bomuld sender et signal til modtageren af posen.Flot pose i genanvendt bomuld med logo er god at anvende i jeres markedføring.

Bæredygtighed! Ved at bruge genanvendt materiale viser jeres virksomhed, at den er miljøbevidst og tænker på planeten. Det kan være med til at opbygge et positivt brandimage og øge jeres kundeloyalitet.

En pose med logo er en effektiv og nem måde at reklamere for din virksomhed. En pose kan anvendes i mange sammenhænge. Hvis posen er lavet af genanvendt materiale, kan det også give et positivt signal til kunderne om din virksomheds værdier og engagement.

Posen er i bomuld og er meget holdbar, så posen kan anvendes flere gange end en billig pose i et dårligere materiale, det kan øge værdien for kunden og give jeres virksomhed et forbedret omdømme.Chokolade lakridskugler har taget alle med storm, de er hurtigt meget meget populære og er kommet i selskab med kvalitets konfekture. Det fortjener de også. Om de er en god idé at bruge i jeres markedsføring afhænger af jeres målgruppe og hvilken type markedsføring i ønsker. Der er nok ingen tvivl om at produktet rammer bredt og de fleste vil spise dem med stort velbehag, det gælder både unge og ældre. Jeres virksomhed vil blive husket for dem med de lækre chokolade kugler og jeres brand vil også blive husket. I international sammenhæng skal vi være opmærksomme på at den salte lakrids ikke altid er så populær. Det er en god ide at give et kvalitetsprodukt som dette i mange sammenhænge f.eks. vil det tiltrækker besøgende hvis du er på en messe, samtalen kommer også lettere i gang. Ved alle fysiske møder er produktet oplagt til at stå på bordet, både fordi det er lækkert, men også praktisk fordi det kan holde længe og ikke går til spilde hvis det ikke bliver spist.


Sommeren 2023 nærmer sig! Ønsker I benytte den mulighed, som de mange udendørs aktiviteter giver for at brande jeres virksomhed, er det tiden at træffe nogle beslutninger.

Det kan være en god idé at bruge picnic produkter med logo i din firmabranding, især hvis produkterne passer godt til dit brand og din målgruppe.

Hvis du for eksempel har udendørs aktiviteter planlagt i den næste tid, kan picnicprodukter som håndklæder, badebolde og frisbee være relevante og effektive måder at øge din synlighed og brandbevidsthed på. På samme måde kan en picnickurv og et picnictæppe være gode muligheder, det vil jeres personale også værdsætte.

Du bør dog overveje, om dine picnicprodukter vil blive brugt ofte nok og på en synlig måde til at retfærdiggøre omkostningerne ved at tilpasse dem med dit logo. Det er også vigtigt at sikre, at dit logo og branding passer godt til picnicprodukterne, så de ser professionelle og sammenhængende ud.

Endelig er det vigtigt at overveje, hvordan du vil distribuere dine picnicprodukter med logo. Hvis du giver dem væk som gaver til dine kunder eller som præmier i konkurrencer, kan de være en effektiv måde at fremme dit brand på. Men hvis du sælger dem som merchandise, skal du sørge for at have en klar strategi for at markedsføre og sælge dem. Som personalegaver er de altid relevante.

Andre produkter som strandspil, frisbee og strandmåtter har en lavere pris og giver den samme gode mulighed for branding.

Vi sidder klar til at hjælpe jer med at finde det helt rigtige produkt.