Dette nye designerkrus er kommet godt fra start. Vi kan trykke jeres budskab og lasergravere personnavn på kruset, det kan også blive pakket i en personaliseret æske. En lækker firmagave. Produkt ID: 1060502551

Krus med virksomhedens logo kan være en god måde at fremme virksomheden på, fordi de giver mulighed for at vise virksomhedens navn og brand til et bredt publikum. Når folk bruger kruset, kan andre mennesker se logoet og blive opmærksomme på virksomheden.

Som en del af en kundegave: Krus med virksomhedens logo kan bruges som en del af en kundegave, f.eks. som en del af en velkomstpakke til nye kunder eller som en del af en kampagne for at belønne loyale kunder. Det viste krus kan kombineres med en personaliseret æske så gaven bliver meget personlig.

Som en del af virksomhedens interne kommunikation, for eksempel trykt med virksomhedens visioner eller målsætninger.

Som en del af virksomhedens branding: Krus med virksomhedens logo kan bruges som en del af virksomhedens branding, f.eks. ved at placere kruset på et synligt sted i virksomhedens lokaler, så det bliver set af kunder og besøgende.

Alt i alt kan et designer krus med logo være en fleksibel og effektiv måde at reklamere for en virksomhed og styrke virksomhedens brand.