Forestil dig din drikkedunk som din følgesvend på farten, men denne her har noget specielt: dit helt eget logo trykt på den! Det er som at have dit brand med dig overalt, uden at skulle råbe det højt. Lad mig fortælle, hvorfor det er ret cool:

En drikkedunk er en af de ting, man bare ikke kan undvære i hverdagen. Tænk over det – på arbejde, i skolen, i fitnesscentret eller på eventyr udendørs – den er med dig overalt. Og når dit logo er på den, bliver dit brand set af en masse mennesker, bare ved at være en del af din daglige rutine.

Det bliver bedre – når du giver en drikkedunk med dit logo som gave, er det som at sige, “Hey, jeg tænker på dig, og her er en genstand, der er praktisk og samtidig viser, at jeg værdsætter dig.” Det er en smart måde at bygge goodwill og forbindelse til dit brand.

Nu til det bæredygtige – mange af disse drikkeflasker er lavet af genanvendelige materialer, hvilket viser, at din virksomhed går op i miljøet. Og lad os ikke glemme, at når dit logo er på en genbrugelig ting, får du en mobil reklameplatform, der når ud til forskellige steder og folk.

Så ja, din drikkedunk er mere end bare en vandflaske. Det er som at bære dit brandbanner med stil overalt. Det skaber synlighed, det viser omtanke, og det holder folk hydrerede – en win-win for både dit brand og modtageren!

Drikkedunken med logo du ser på billedet er en 530 ml flaske i BPA-fri tritan materiale som er holdbar. Flasken og tryk holder til opvask i maskine (dog ikke industri maskiner). Derudover er flasken billig.