Sommeren 2023 nærmer sig! Ønsker I benytte den mulighed, som de mange udendørs aktiviteter giver for at brande jeres virksomhed, er det tiden at træffe nogle beslutninger.

Det kan være en god idé at bruge picnic produkter med logo i din firmabranding, især hvis produkterne passer godt til dit brand og din målgruppe.

Hvis du for eksempel har udendørs aktiviteter planlagt i den næste tid, kan picnicprodukter som håndklæder, badebolde og frisbee være relevante og effektive måder at øge din synlighed og brandbevidsthed på. På samme måde kan en picnickurv og et picnictæppe være gode muligheder, det vil jeres personale også værdsætte.

Du bør dog overveje, om dine picnicprodukter vil blive brugt ofte nok og på en synlig måde til at retfærdiggøre omkostningerne ved at tilpasse dem med dit logo. Det er også vigtigt at sikre, at dit logo og branding passer godt til picnicprodukterne, så de ser professionelle og sammenhængende ud.

Endelig er det vigtigt at overveje, hvordan du vil distribuere dine picnicprodukter med logo. Hvis du giver dem væk som gaver til dine kunder eller som præmier i konkurrencer, kan de være en effektiv måde at fremme dit brand på. Men hvis du sælger dem som merchandise, skal du sørge for at have en klar strategi for at markedsføre og sælge dem. Som personalegaver er de altid relevante.

Andre produkter som strandspil, frisbee og strandmåtter har en lavere pris og giver den samme gode mulighed for branding.

Vi sidder klar til at hjælpe jer med at finde det helt rigtige produkt.