Jeg ved, at vi tidligere har skrevet om holdbare ting med logoer, og jeg ville faktisk gerne dele en idé, der kunne være ret cool for en uddannelsesinstitution. Har du nogensinde overvejet at købe genanvendelige RPET-vandflasker med logo til skolen eller institutionen?

Først og fremmest, det er en fantastisk måde at fremme bæredygtighed på. Ved at tilskynde studerende og personale til at bruge genanvendelige vandflasker reducerer man mængden af engangsplastik, der bruges og smides ud. Det sender også et stærkt budskab om, at skolen tager ansvar for miljøet, og det kan inspirere andre til at gøre det samme.

Vandflasker med logo har også en vis sentimental værdi. Tænk på det – hvis alle på skolen har den samme flaske, skaber det en følelse af fællesskab og tilhørsforhold. Det er som et symbol på en fælles indsats for at gøre noget godt for miljøet, og det kan styrke sammenholdet blandt elever og ansatte.

Logoet kan også være en måde at skabe synlighed omkring skolen. Når studerende og personale bruger flaskerne uden for skolen, fungerer de som vandrende reklamer og spreder kendskabet til institutionen.

Så alt i alt, det er ikke bare en vandflaske. Det er et skridt mod bæredygtighed, et symbol på fællesskab og tilhørsforhold og en måde at øge synligheden af skolen. Hvem ved, måske kunne det være en god idé for jeres institution?

Er du ikke på en uddannelsesinstitution er flasken helt sikkert også noget for jer.

Hvad tænker du om det?